De platte spieren in het gezicht kunt u activeren door thuis dagelijks oefeningen te doen. Hierdoor worden ze voller en worden rimpels op een natuurlijke wijze opgevuld. Tevens wordt de huid steviger.

Voor een echt effectieve aanpak van een slappe huid kunt u terecht in een Deynique schoonheidssalon. Hier hebben ze verschillende gespecialiseerde behandelingen die het probleem van de slappe huid op een natuurlijke manier opvangen.

Myo behandelingen zijn een soort bodybuilding voor de gezichtsspieren. Met behulp van twee elektroden en repeterende elektronische impulsen worden de ongetrainde spieren aangespoord om samen te knijpen (contractie). Hierdoor wordt de dunne platte spier voller en de slappe huid steviger.

Een andere behandeling bij een slappe huid en huidveroudering is Radio Frequentie (RF). Met behulp van trilling wordt warmte geproduceerd die diep in de huid doordringt. Door de intensieve warmte krimpt het collageen in de huid en trekt het weefsel strak. De huid wordt zichtbaar steviger en strakker.

Myotonology Face-Forming and Myo-Lift